در اینجا به مناسبت فرا رسیدن ایام ماه مبارک رمضان طرز تهیه حلوای سنتی
به شما آموزش میدهیم
شله زرد از دسرهای مورد علاقه ایرانیان عزیز میباشد که
در اینجا به آموزش بهترین طرز پخت شله زرد می پردازیم
زمان آماده سازی: بیش از ۱ ساعت
خورشت قیمه بادمجون، از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانیست که درست کردن آن کمی قلق دارد.
از تفاوت های این دوتا غذا میشه به این اشاره کرد که کسانی که مغازه کبابی و بریانی دارند، معمولا حلیم بادمجان هم درست می کنند (خصوصا در ماه مبارک رمضان) اما کشک و بادمجان رو باید خودتون توی خونه زحمت تهیه کردنشو بکشید.
به لحاظ طعم و مزه هم اگه هر کدوم رو یک بار میل کنید، محاله که با اون یکی اشتباه بگیرید. اما بنده در شهرهای دیگه دیده ام که این دو رو باهم اشتباه می گیرن و کشک و بادمجان درست می کنن و تصور می کنن که دارن حلیم بادمجان اصفهان می خورن.
ماسک خیار و جعفری بسازید
یک خیار له کنید و ۵ قاشق غذاخوری از آن را با ۵ قاشق غذاخوری جعفری لهشده مخلوط کنید و ۵ قاشق روغن کنجد به آن بیفزایید. این مخلوط را در بطری شیر درداری بریزید و در آن را محکم ببندید و بعد این شیشه را چند روز در محلی تاریک نگهداری کنید و چند روز از آن را روی جوشها بمالید تا ۲۰ دقیقه بماند و سپس بشویید.
آقای گلریز متولد سال 1350 در اهواز هستند. تا سه سال بعد از جنگ در خوزستان بودهاند و بعد از آن به تهران مهاجرت کردند. تحصیلات عالی را ابتدا در رشته عکاسی به اتمام رساندند و بعد وارد رشته هتلداری شدند و در رشته آشپزی بینالمللی از دانشگاه استارکلاید تخصص گرفتند.
ب
آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه مواد لازم : برای ۴ نفر
روغن زیتون | ۲ قاشق سوپخوری |
پیاز خرد شده | ۱ و نیم فنجان |
سیر ریز شده | ۴ حبه |
زیره سبز آسیاب شده | ۱ قاشق سوپخوری |
فلفل قرمز تازه آسیاب شده | ۱ قاشق چایخوری |
لوبیا سیاه | ۴ و نیم فنجان |
کنسرو گوجه فرنگی بدون آب، خرد شده | ۱ فنجان |
آبِ گوشت | ۴ فنجان |
کدو حلوایی (کنسرو، پوره) | ۱و نیم فنجان، ۴۵۰ گرم |
خامه ترش (برای تزئین) | به مقدار دلخواه |
دانه کدو حلوایی (بو داده، برای تزئین) | به مقدار دلخواه |
میگو | ۲۰۰ گرم |
برنج | ۳ پیمانه |
ماش | تقریبا ۱ پیمانه |
پیاز | ۲ تا ۳ عدد |
ادویه ها | ۱ قاشق سوپخوری |
پودر لیمو عمانی | ۱ قاشق سوپخوری |
نمک و روغن | به میزان لازم |
مواد لازم حلوای ارده :
- آرد گندم: ۲۱۰ گرم
- ارده: ۱۲۰ گرم
- گردوی تست و خرد شده: ۱۵۰ گرم
- پودر نارگیل: ۱۰۰ گرم
- شکر: ۵۰۰ گرم
- آب: یک پیمانه یا ۲۵۰ میلیلیتر
- گلاب: ۳ قاشق سوپخوری
- محلول زعفران: یک قاشق سوپخوری
- پودر پسته: برای تزئین
- کره: در صورت نیاز
طرز تهیه حلوای ارده در ادامه مطلب
دستور پخت غذای پیتزا گوجه ای مارگاریتا
طرز تهیه پیتزا گوجه ای :
*آرد، شکر یا عسل، نمک، خمیرمایه فوری و روغن زیتون را در ظرف مخلوط کن برقی بریزید. یک و یک چهارم به اضافه ۲ قاشق غذاخوری آب به مواد اضافه کنید و بگذارید هم بخورد تا مواد به شکل خمیر دربیاید.*خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده ورز دهید. در صورت نیاز آرد یا آب بیشتر اضافه کنید. خمیر باید نرم اما نه چسبناک باشدمیخوام براتون یه سوپی رو آموزش بدم که به درد روزای سرد زمستونی میخوره، پاییزی که اینطوری سرد شروع بشه بدون شک یه زمستان خیلی سردتر رو انتظار میکشه! راستی این سوپ جوری هست که یه روز بعد از پختش خوشمزه تر هم میشه
طرز تهیه در ادامه مطلب
مواد لازم :
نخود یک لیوان
گوشت با استخوان نیم کیلو
نمک، زرد چوبه و فلفل به میزان لازم
کشک ساییده شده به مقدار کافی
گندم شیر دو لیوان
رشته آش مقداری
سیر و نعنا داغ به مقدار لازم
پیاز یک عدد
طرز تهیه :
گوشت و نخود را همراه پیاز، زردچوبه و فلفل بپزید. گوشت ها را له کرده،سپس گندم شیر را اضافه کرده و پس از پخت آن مقداری کشک به آن بیفزایید. رشته آش را به دیگر مواد اضافه کنید و در آخر نعنا داغ و سیرداغ را درون قابلمه بریزید و صبر کنید تا کاملاً بپزد.
طرز تهیه گندم شیر:
ابتدا گندم ها را با آسیاب به صورت بلغور درآورید و به وسیله الک کردن آرد آن را کاملاً جدا کنید. پس از آن گندم ها را با شیر، سیاهدانه، زنجبیل، فلفل، زردچوبه، زیره و نمک بپزید و روی پارچه ای داخل قابلمه ریخته تا کاملاً خشک شود. گندم شیر بسیار مقوی است و در چند آش سنتی استان کرمان مورد استفاده قرار می گیرد
مواد لازم :
نخود یک لیوان
گوشت با استخوان نیم کیلو
نمک، زرد چوبه و فلفل به میزان لازم
کشک ساییده شده به مقدار کافی
گندم شیر دو لیوان
رشته آش مقداری
سیر و نعنا داغ به مقدار لازم
پیاز یک عدد
طرز تهیه :
گوشت و نخود را همراه پیاز، زردچوبه و فلفل بپزید. گوشت ها را له کرده،سپس گندم شیر را اضافه کرده و پس از پخت آن مقداری کشک به آن بیفزایید. رشته آش را به دیگر مواد اضافه کنید و در آخر نعنا داغ و سیرداغ را درون قابلمه بریزید و صبر کنید تا کاملاً بپزد.
طرز تهیه گندم شیر:
ابتدا گندم ها را با آسیاب به صورت بلغور درآورید و به وسیله الک کردن آرد آن را کاملاً جدا کنید. پس از آن گندم ها را با شیر، سیاهدانه، زنجبیل، فلفل، زردچوبه، زیره و نمک بپزید و روی پارچه ای داخل قابلمه ریخته تا کاملاً خشک شود. گندم شیر بسیار مقوی است و در چند آش سنتی استان کرمان مورد استفاده قرار می گیرد
دستور پخت در ادامه مطلب
خوراک کوفتهریزه با پاستامعمولا وقتی در غذایی از پاستا استفاده
میشود، به این معناست که آن غذا به کشور ایتالیا تعلق دارد
البته این
روزها در کشورهای دیگر نیز از انواع و اقسام پاستاها در پخت
غذاهای گوناگون استفاده میکنند. ولی این بار غذای پیشنهادی ما واقعا
ایتالیایی است و از تالیاتلی یا همان پاستای نواری به همراه کوفتهریزه
خوراکی خوشمزه تهیه میشود که دستور پخت آن در زیر آمده است.
● مواد
لازم برای ۴ نفر:
گوشت چرخکرده | ۴۵۰ گرم |
پیاز بزرگ | یک عدد |
سیر (لهشده یا رندهشده) | یک حبه |
جعفری تازه (خردشده) | ۵۰ گرم یا یک پیمانه |
تخممرغ (سفیده و زرده آن با هم مخلوط شود) | یک عدد |
روغن زیتون | ۲ قاشق سوپخوری |
پنیر پارمسان رنده شده | ۶۰ میلیلیتر یا ۴ قاشق سوپخوری |
تالیاتلی یا هر نوع پاستای دیگر آبکششده | ۲ پیمانه |
خمیر تازه داخل نان فانتزی | یک پیمانه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
نکته جالبی که می توان درباره این شیرینی به آن اشاره کرد این است که کشمش دارای میزان قابل توجهی کلسیم است. در ادامه به طرز تهیه شیرینی کشمشی می پردازیم.
چیپس ترتیلا یک اسنک خوشمزه است که با سالسا یا هر نوع دیپی که دوست داشته باشید می تواند زینت بخش میز شما در مهمانی ها باشد. چیپس ترتیلا یک غذای مکزیکی است که ترجیحا باید تند باشد یا با یک سس تند خورده شود.
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کلوچه شکلاتی را برای دوست داران شکلات آموزش دهیم.
مواد لازم جهت تهیه کلوچه شکلاتی
آرد: سه و یک سوم پیمانه
جوش شیرین: یک و یک چهارم قاشق مرباخوری
بکینگ پودر: یک و یک دوم قاشق مرباخوری
نمک: یک و یک دوم قاشق مرباخوری
کره: ۲۸۲ گرم
شکر (ترجیحا قهوه ای): یک و یک چهارم پیمانه
شکر سفید: یک پیمانه به اضافه یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ درشت: ۲ عدد
وانیل: به مقدار کم
شکلات نیمه تلخ خرد شده: ۵۰۰ گرم
آرد سفید : ۲ فنجان
روغن مایع : ۱ فنجان
شکر : ۲/۳ فنجان
بکینگ پودر : ۲ قاشق مرباخوری
خرمالو پوره شده : ۳ عدد
گردو : ½ لیوان
جوز هندی : ¼ قاشق چایخوری
تعداد صفحات : 2
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی . سایت 30download با ارائه جدید ترین مطالب سرگرمی در خدمت شماست . ______________________________________________________ توجه : جهت گذاشتن تبلیغات و نحوه قیمت ها به قسمت تبلیغات بالای سایت مراجعه کنید وبا انتخاب نمودن بنر مورد نظر (به صورت پیام کوتاه ) موافقت خود را اعلام نمایید و پس از واریز کردن مبلغ مورد توافق طرفین بنر شما گذاشته میشود . یاعلی
مدل لباس مجلسی زنانه 2014
مدل گوشواره دخترانه طرح 93
مدل شال ترکی دخترانه تابستان 93
مدل کت مجلسی مردانه 2014
طرح های زیبا لاک ناخن دخترانه
مدل لباس بهاری دختر بچه ها طرح 93
طرح های شیک بلوز بانوان مجلسی 2014
مدل لباس عروس اروپایی 2014
مدل های زیبا آرایش چشم عروس
93
مدل های جدید ماکسی بلند زنانه 2014
مدل مانتو های مارک ITAk